Rull tilbake modell

Dersom en modell har kræsjet har man mulighet til å rulle tilbake til siste vellykkede lagring.

Start med å åpne modellen på vanlig måte. Man vil da få en slik feilmelding:

Klikk OK. Man får så opp en perm (binder) med en grå modell i utforskeren.

Modellen står med “Innlasting mislyktes”.

Høyretrykk på modellen og velg Rull tilbake.

Man får da følgende melding:

Klikk OK. Modellen rulles nå tilbake ved å pakke ut backupfila over gjeldende modell. Når den er ferdig vises en ny melding:

Klikk OK. Modellen er nå klar til å leses inn igjen. Dette kan gjøres ved å høyreklikke på modellen igjen i utforskeren, og velge Last inn:

Modellen leses nå forhåpentligvis uten problemer:

Husk å lagre modellen, slik at den ikke lenger er en gjenopprettet versjon, men en vanlig versjon med sin egen backupfil.

no/np/base/faq/rollback.txt · Last modified: 2017/05/05 11:14 by vn_no_jko