Forhåndsvisning i 3d ved import

Spørsmål: Ved import av filer får man forhåndsvisning i plan, kan vi få inn forhåndsvisning i 3d?

Svar: Man kan, under importprosessen i Utforsker, på de temporære Quadri-modellen som dukker opp, høyreklikke og velge «Vis i 3D» . Der ligger det en temporær modell av objekter i filen(e) som (enda) ikke er konvertert og én for konverterte objekter. Alle disse temporære objektene og modellene kan høyreklikkes å velges å vises i 3D.

no/np/base/faq/import_preview.txt · Last modified: 2013/12/17 14:12 by admin