Bytte katalog for lokale arbeidsdatasett

Noen ganger kan man pga endringer i datasystem få behov for å bytte katalog for lagring av lokale arbeidsdatasett.

Lokale arbeidsdatasett skal alltid ligger på en fysisk lokal disk, som ikke har direkte synkronisering med noen sky-tjeneste (OneDrive, GoogleDrive e.l.). Quadri åpner og lukker sine arbeidsfiler veldig ofte og slike synkroniseringstjenester fungerer da gjerne dårlig, slik at Quadri blir forstyrret og man får problemer med nedlasting, mottak og reservering.

For å bytte katalog:

1. Start Novapoint
  2. Trykk på “N” øverst til venstre
  3. Velg “Innstillinger”
  4. Velg “Trimble Quadri”
  5. Klikk på ”…” til høyre for katalognavnet under “Nedlastingsmappe”, “Folder”
  6. Etter å ha endret denne,
Sist modifisert: 2020/05/06 13:48 av vn_no_khu