Ekstra logging

I forbindelse med feilsøking under kontakt med Trimble Support, kan det være man blir bedt om å kjøre med –serverloginstances. Da gjør man følgende:

• finn hvor NovapointBase.exe ligger
  • kopier denne og lim inn som snarvei
  • høyreklikk snarveien og editer egenskaper
  • i “Mål” (eller “Target” på engelsk), legg til –serverloginstances, slik at det står f.eks.:
"C:\Program Files\Trimble\Novapoint\21.10\NovapointBase.exe" --serverloginstances

der (merk at det er et mellomrom og 2 bindestreker mellom exe” og serverloginstances!).

Trykk OK og start så Novapoint med denne snarveien. Da skal det ligge en fil på %TEMP%\Qg4 som heter ServerAccessServerNavn.log. Denne har nå mere informasjon enn om Novapoint var startet på vanlig vis. Det er ikke anbefalt å kjøre med denne opsjonen til vanlig, siden det logges så mye at man vil bruke ekstra tid og diskplass. For å finne denne loggfilen, se: Novapoint og Quadri loggfiler.

Sist modifisert: 2020/10/14 11:45 av vn_no_khu