Endre tekstur for GangSykkelveg (flate 1.3 og -1.3)

Første bildet viser utgangspunktet vårt på en vegmodell som har definert flate 1.3 og -1.3.

Andre bildet viser hvordan vi vil at resultatet skal bli, der vi har endret teksturen til flate 1.3 og -1.3.

Metode 1

Vi merker flatene, og endrer teksturen direkte i Egenskaper, til feks T_Asphalt07.

Metode 2

Rediger vegmodellen, og trykk på Resultat.

Velg Egenskapskonvertering pr objekt. Endre textureName til feks T_Asphalt07 for flate 1.3 og -1.3. Trykk OK, og bygg vegmodellen.

no/np/base/faq/change_texture_footpathcyclelane.txt · Last modified: 2018/01/15 13:13 by vn_no_jko