Virtual Map

Virtual MapNovapoint Virtual Map on yksinkertainen ja helppokäyttöinen työkalu projektien näyttämiseen interaktiivisina 3D malleina.
Tämä moduuli ei vaadi laajaa tietoutta 3D mallintamisesta. Novapoint Virtual Map vaatii toimiakseen AutoCAD/Autodesk Map-sovelluksen, 2D tai 3D karttatiedon ja pinnan, jolla malli esitetään. Näiden avulla voidaan generoida interaktiivinen 3D malli muutamalla napinpainalluksella.

Lisää tietoa löytyy Novapoint websivut

Documentation

fi/np/virtual_map/start.txt · Last modified: 2017/01/06 13:01 by vn_no_aew