Novapoint 20.xx.FP7

Trimble Quadri tietomallipalvelimen version on oltava 2.0 tai uudempi.

Mikäli kirjaudut Vianova ID:llä ja käytössäsi on Novapoint 20.05, ole hyvä ja varmista että käytössäsi on Novapoint 20.05.FP6 tai uudempi.

Aikaisemmilla ohjelmistoversiolla (NP19) luodut projektit muunnetaan avaamisen yhteydessä käytettäväksi Novapoint 20-versiossa ja niitä voidaan sen jälkeen käyttää VAIN kyseisellä versiolla. Projekteja ei voida muuntaa takaisin käytettäväksi Novapoint 19-version kanssa.

Novapoint 20.05 ja verkkolisensointi (FLEXlm lisenssimanageri) vaatii FLEXlm version 11.14 of FLEXlm. Ole hyvä ja päivitä verkkolisenssimanageri ennen Novapoint 20.05:n käyttöönottoa. IPv6 protokollaa käytettäessä (Microsoft Direct Access), ympäristömuuttujan FNP_IP_PRIORITY arvo tulee olla 6.

Novapoint 20.00, 20.05 ja 20.10 vaativat lisenssiversion 20.00.

Kirjautuminen käyttäen Vianova ID:tä toimii Novapoint versioilla Novapoint 20.00, 20.05 ja 20.10.

Ole hyvä ja ota yhteyttä tukipalveluihimme (support@civilpoint.fi) mikäli havaitset ongelmia käyttäessäsi USB laitteistolukkoa (FLEXid) Novapoint version 20.05 kanssa.

Novapoint 20.00 ohjelmistoversio tukee Autodeskin ohjelmistoalustoja (Autocad/Map 3D/Civil 3D) 2015 ja 2016.

Novapoint 20.05 ohjelmistoversio tukee Autodeskin ohjelmistoalustaa (Autocad/Map 3D/Civil 3D) 2017.

Novapoint 20.10 ohjelmistoversio tukee Autodeskin ohjelmistoalustaa (Autocad/Map 3D/Civil 3D) 2018.

Julkaisupäivämäärä 11.2.2019

Novapoint Base

Korjattu kaatumisia ribbonissa jotka aiheutuivat tietyillä työkaluilla luoduissa tehtävissä. Korjattu myös tilanteita ribbonin näkyvyydessä jossa käyttäjä on poistanut käytöstä käyttöjärjestelmän näyttötyylejä (Win7/10).

Korjattu Microstationista tuotetun dwg-tiedoston sisäänluvun yhteydessä havaittuja ongelmia.

Novapoint Road

Korjattu ongelma jossa tietyissä tilanteissa eivät kuvitusobjektit näkyneet pystygeometrian suunnitteludialogissa.

Parannettu mittalinjan piirto -toiminnon (AutoCADissä) suorituskykyä. Toiminnon käyttö hidastui huomattavasti mikäli projektissa oli yli tuhat geometriaa.

fi/np/release_notes/np200x/np200xfp7/start.txt · Last modified: 2019/02/17 11:37 by vn_fi_plo