Novapoint 20.xx.FP6d

Trimble Quadri tietomallipalvelimen version on oltava 2.0 tai uudempi.

Mikäli kirjaudut Vianova ID:llä ja käytössäsi on Novapoint 20.05, ole hyvä ja varmista että käytössäsi on Novapoint 20.05.FP6 tai uudempi.

Aikaisemmilla ohjelmistoversiolla (NP19) luodut projektit muunnetaan avaamisen yhteydessä käytettäväksi Novapoint 20-versiossa ja niitä voidaan sen jälkeen käyttää VAIN kyseisellä versiolla. Projekteja ei voida muuntaa takaisin käytettäväksi Novapoint 19-version kanssa.

Novapoint 20.05 ja verkkolisensointi (FLEXlm lisenssimanageri) vaatii FLEXlm version 11.14 of FLEXlm. Ole hyvä ja päivitä verkkolisenssimanageri ennen Novapoint 20.05:n käyttöönottoa. IPv6 protokollaa käytettäessä (Microsoft Direct Access), ympäristömuuttujan FNP_IP_PRIORITY arvo tulee olla 6.

Novapoint 20.00, 20.05 ja 20.10 vaativat lisenssiversion 20.00.

Kirjautuminen käyttäen Vianova ID:tä toimii Novapoint versioilla Novapoint 20.00, 20.05 ja 20.10.

Ole hyvä ja ota yhteyttä tukipalveluihimme (support@civilpoint.fi) mikäli havaitset ongelmia käyttäessäsi USB laitteistolukkoa (FLEXid) Novapoint version 20.05 kanssa.

Novapoint 20.00 ohjelmistoversio tukee Autodeskin ohjelmistoalustoja (Autocad/Map 3D/Civil 3D) 2015 ja 2016.

Novapoint 20.05 ohjelmistoversio tukee Autodeskin ohjelmistoalustaa (Autocad/Map 3D/Civil 3D) 2017.

Novapoint 20.10 ohjelmistoversio tukee Autodeskin ohjelmistoalustaa (Autocad/Map 3D/Civil 3D) 2018.

Julkaisupäivämäärä 15.6.2018

Novapoint Road

Korjattu versiossa NP.FP6b ilmennyt virhe, jossa valittu linja ei poistunut kun se poimittiin linjan suunnittelun toiminnolla ”Valitse objekti”.

Korjattu tilanne, jossa väylämallin poikkileikkausikkunassa ei näkynyt kuvitusobjekteja.

Väylämallien kuvitusobjektit piirretään nyt siten että ne myös näkyvät esimerkiksi PDF-tulosteessa.

Novapoint Railway

Korjattu ratamallin luonnin yhteydessä tietyissä tapauksissa muodostuneet piikit siirtymäkaarien alku/loppupisteisiin.

Korjattu tilanne, jossa ratamallin pinnan muokkauksen yhteydessä syötetty leveysarvo tulkittiinkin kilometripaalulukemaksi.

Novapoint Water & Sewer

Korjattu virhetilanne, jossa kaivannon johto-osuudelle ei löydetty pystygeometriaa. FP6d:n päivitettyäsi käynnistä Suunnittelu -dialogi ja valitse Tallenna tai OK korjataksesi ongelman. Käynnistä Laskenta -dialogi ja päivitä.

Viimeksi muutettu: 2018/06/19 12:32 / vn_fi_sanna