Novapoint 20.xx.FP6a

Trimble Quadri tietomallipalvelimen version on oltava 2.0 tai uudempi.

Mikäli kirjaudut Vianova ID:llä ja käytössäsi on Novapoint 20.05, ole hyvä ja varmista että käytössäsi on Novapoint 20.05.FP6 tai uudempi

Aikaisemmilla ohjelmistoversiolla (NP19) luodut projektit muunnetaan avaamisen yhteydessä käytettäväksi Novapoint 20-versiossa ja niitä voidaan sen jälkeen käyttää VAIN kyseisellä versiolla. Projekteja ei voida muuntaa takaisin käytettäväksi Novapoint 19-version kanssa

Novapoint 20.05 ja verkkolisensointi (FLEXlm lisenssimanageri) vaatii FLEXlm version 11.14 of FLEXlm. Ole hyvä ja päivitä verkkolisenssimanageri ennen Novapoint 20.05:n käyttöönottoa. IPv6 protokollaa käytettäessä (Microsoft Direct Access), ympäristömuuttujan FNP_IP_PRIORITY arvo tulee olla 6.

Novapoint 20.00, 20.05 ja 20.10 vaativat lisenssiversion 20.00.

Kirjautuminen käyttäen Vianova ID:tä toimii Novapoint versioilla Novapoint 20.00, 20.05 ja 20.10.

Ole hyvä ja ota yhteyttä tukipalveluihimme (support@civilpoint.fi) mikäli havaitset ongelmia käyttäessäsi USB laitteistolukkoa (FLEXid) Novapoint version 20.05 kanssa.

Novapoint 20.00 ohjelmistoversio tukee Autodeskin ohjelmistoalustoja (Autocad/Map 3D/Civil 3D) 2015 ja 2016

Novapoint 20.05 ohjelmistoversio tukee Autodeskin ohjelmistoalustaa (Autocad/Map 3D/Civil 3D) 2017

Novapoint 20.10 ohjelmistoversio tukee Autodeskin ohjelmistoalustaa (Autocad/Map 3D/Civil 3D) 2018

Julkaisupäivämäärä 5.2.2018

Known Issues

Novapoint Base

Korjattu IFC-tiedoston sisäänluvun yhteydessä useita virheilmoituksia aiheuttaneet tilanteet.

Korjattu väylämallien korkeuskäyrien näkyminen tiettyjä esitystavan asetuksia käytettäessä.

Korjattu pistepilvien luominen käyttäen LAZ-tiedostoja.

FP6-versiossa julkaistu mallipohja maalajirajan luomiseen Inframodel 4 -attribuuteilla ei ollut käytettävissä uutta tehtävää luotaessa, tämä on nyt korjattu.

Novapoint Road

Korjattu tilanne, jossa varaamattoman väylämallin paaluvälin muokkaaminen ja tehtävän muokkauksen peruminen aiheutti perusjärjestelmän kaatumisen.

Väylämallien korkeus- ja välikäyrät eri väylämalleista piirretään nyt samoilla asetuksilla.

Korjattu ongelma jossa työaseman väliaikaiskansion siivous saattoi aiheuttaa tilanteen, jossa massaraportteja luotaessa OK-napin painaminen ei luonut raporttia.

Novapoint Water&Sewer

Korjattu FP6-versiossa havaittu ongelma, joka aiheutti ongelman kaivannon luomisessa (kaivannon alku- ja loppupaalu oli samassa solmussa).

fi/np/release_notes/np200x/np200xfp6a/start.txt · Last modified: 2018/06/29 06:51 by vn_fi_emeliina